Systemadministratör

Är du strukturerad. noggrann och gillar att jobba självständigt? Har du dessutom stor erfarenhet av att jobba med IT-system? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Avdelningen Fastighetsutveckling arbetar övergripande med att stötta den löpande förvaltningen med teknisk kompetens samt arbetar med utveckling av befintliga och nya fastigheter i vårt bestånd utifrån bolagets övergripande mål och uppdrag. Som systemadministratör med ansvar för driften gällande mätinsamling inom avdelning Fastighetsutveckling och enheten tekniskt stöd arbetar du både självständigt och i samarbete med exempelvis tekniska specialister och entreprenörer.

Arbetsuppgifter 

  • Driftsätta, samla in och hantera mätvärden för el och vatten, kvalitetssäkra dem och se till att rätt värden faktureras kund alternativt överförs till energiuppföljningssystem.
  • Driftsätta, samla in och hantera mätvärden för temperatur, kvalitetssäkra dem och se till att de kommunicerar med system för styrning av värme i våra fastigheter.
  • Administration av mätare vid mätarbyten och nyinstallation.
  • Felsökning och underhåll i berörda IT-system samt mjukvara.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från fastighets-/byggbranschen. I rollen krävs därför att du har mycket stor erfarenhet av att arbeta i IT-system. Du är en person som är strukturerad och noggrann samt självständigt kan planera, genomföra och dokumentera arbetsuppgifterna i tjänsten.

Du har en gymnasial utbildning med teknisk inriktning alternativt eftergymnasial teknisk utbildning eller annan bakgrund som vi bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har god kunskap om systemuppbyggnad, hårdvara/mjukvara, integrationer samt grundläggande nätverksförståelse. Har du tidigare erfarenhet av svagströmsanläggningar är det meriterande. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har stor vana av digitala arbetssätt och mycket goda kunskaper inom IT-området.

För att passa i rollen som systemadministratör inom mätinsamling är du mycket noggrann och duktig på att arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ditt arbete samt utveckla effektiva rutiner Du har god prioriteringsförmåga och ett flexibelt arbetssätt med förmåga att värdera och ställa om utifrån vad som är viktigast för bolaget. Att samarbeta med andra ser du som en självklarhet, du har god samarbetsförmåga och agerar på ett sätt som bidrar till helheten. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen 

Tillsvidareanställning, 100 %, tillträde enligt överenskommelse. Månadslön. 

Ansökan 

Du söker tjänsten genom att göra en digital ansökan via följande länk: 

Digital ansökan 

Sista ansökningsdag är den tisdagen den 14 februari. 

Kontakt 

Theodor Häger, HR-specialist, 054-540 74 78 

Anna Wassberg, teknisk chef, 054-540 75 15

Källtext