Systemadministratör

Vi söker en driven systemadministratör till vårt fastighetssystem Momentum. Har du erfarenhet av att jobba med administration och utveckling av IT-system är detta jobbet för dig!

Till avdelningen verksamhetsstöd söker vi nu en systemadministratör med arbetsuppgiften att kvalitetssäkra, utveckla och leverera verksamhetsstöd till hela företaget i systemet Momentum. I uppdraget ingår att samarbeta med systemförvaltare. Avdelningen arbetar övergripande med att stötta och leverera lednings- och verksamhetsstöd med hög kvalitet till hela bolaget. Det interna stödet innefattar både strategiskt och operativt stöd inom de företagsövergripande områdena ekonomi, IT, administration, verksamhets- och kvalitetsutveckling och intern kontroll. Avdelningen ansvarar för att säkra och utveckla interna och externa processer inom avdelningens olika specialistområden och driver och utvecklar bolagets arbete med övergripande verksamhetsstyrning och processorientering samt uppföljning av verksamheten.

Arbetsuppgifter 

  • Utveckla tekniska och digitala tjänster och funktioner för drift och underhåll av våra fastigheter, tillsammans med systemförvaltare och systemleverantör.
  • Administrera data för fastigheter, nya samt befintliga. 
  • Administrera behörigheter i systemet Momentum, FM Access. 
  • Support och utbildningar för systemanvändare.
  • Delta i utvecklingsprojekt. 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med administration och utveckling av IT-system. I rollen krävs därför att du har mycket stor erfarenhet av att arbeta i IT-system. Det är också meriterade om du har tidigare erfarenhet av att jobba i fastighetssystemet Momentum. Det är även meriterande att tidigare ha arbetat med support och utbildning av funktioner i system. Du är en person som är strukturerad och noggrann och som självständigt kan planera, genomföra och dokumentera arbetsuppgifterna i tjänsten.

Du har högskole- eller universitetsutbildning inom IT- området eller alternativt annan bakgrund som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver att du har en förståelse för systemuppbyggnad och kan arbeta analytiskt och strukturerat med förändringsarbete, kommunikation och uppföljning. Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du har stor vana av digitala arbetssätt och mycket goda kunskaper inom IT-området.

För att passa i rollen som systemadministratör för systemet Momentum är du noggrann och flexibel samt att du behöver arbeta strukturerat med att kvalitetssäkra ditt arbete och utveckla effektiva rutiner. Du har god prioriteringsförmåga och kan värdera olika arbetsuppgifter utifrån vad som är viktigast för bolaget. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om anställningen 

Tillsvidareanställning, 100 %, tillträde enligt överenskommelse. Månadslön. 

Ansökan 

Du söker tjänsten genom att göra en digital ansökan via följande länk: 

Digital ansökan 

Sista ansökningsdag är den 24 mars. 

Kontakt 

Theodor Häger, HR-specialist, 054-540 74 78