Studentmedarbetare inom HR

Vi söker nu en studentmedarbetare inom HR som vill arbeta med fokus på kompetensförsörjning. Vi behöver dig som vill prova på att arbeta med HR i en verksamhetsnära roll där du får samordna vår sommarrekrytering, utveckla digitala verktyg i vår introduktionsprocess samt arbeta med operativt HR-stöd och administration.

Arbetsuppgifter

Du ska fungera som stöd till vår HR-specialist i rekryteringsarbetet och då främst i rekryteringen av sommarpersonal. Du ska exempelvis genomföra urvalsprocesser, kalla till intervjuer, ta referenser och hantera administration såsom att ta fram anställningsavtal. Exempel på andra arbetsuppgifter är:

  • Samordning och administration av praoplatser och feriearbeten.
  • Bidra i utvecklingen av introduktionsprocessen med fokus på digitalisering.
  • Administration i samband med personalaktiviteter/utbildningsinsatser.
  • Bidra i arbetet med vårt arbetsgivarvarumärke exempelvis via Linkedin.
  • Övrigt stöd efter behov i löpande personaladministration.

Kvalifikationer

Du utbildar dig inom HR på Karlstads universitet och har arbetslivserfarenhet inom exempelvis serviceyrken eller annat arbete där förmågan att kommunicera med människor på ett bra sätt är viktigt.

För att trivas med arbetet behöver du vara trygg med att ta eget ansvar och arbeta självständigt med de arbetsuppgifter du får samtidigt som du är lyhörd för verksamhetens behov. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda och förtroendeingivande relationer. För dig är samarbete med andra en självklarhet och du är en noggrann person som arbetar strukturerat med fokus på både kvalitet och effektivitet.

Arbetet kräver också att du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, goda kunskaper i engelska i tal och skrift samt att du har mycket goda IT-kunskaper och kan bidra i vår digitala utveckling.

Om anställningen

Tidsbegränsad anställning som studentmedarbetare under perioden januari-juni 2024, eventuellt med möjlighet till fortsatt anställning som studentmedarbetare längre fram. Cirka 8-15 timmars arbetstid/vecka vilket innebär att du ska ha möjlighet att arbeta minst 8 timmar per vecka.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön

Ansökan

Du söker tjänsten genom att göra en digital ansökan här. Länk till annan webbplats. Sista ansökninigsdag är söndagen den 10 december.

Kontakt

Karin Erlandsson, HR-chef, 054-540 75 26