Sök

Jungmansgatan 7

Detta gamla mysiga och kulturminnesvärda hus, även kallat för Snäppan, ligger i en lugn miljö med lummiga träd och buskar vid entrén. På baksidan breder en trevlig trädgård ut sig med bland annat gräsmatta och syrenberså.

Härifrån är det nära både till Mariebergsvikens blåa vatten, Wennbergsparken och all den service som Viken har att erbjuda i form av mataffärer, frisör och småbutiker. Fem till tio minuters promenad tar dig både till Mariebergsskogen, buss- och tågstation samt Karlstads centrums utbud av shopping, restauranger, nöje och kultur.

Huset renoverades i gammal stil år 2001 vilket gav KBAB kommunens stadsbyggnadspris. Huset har 2 våningar och porttelefon men saknar hiss. Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare finns vid närliggande fastighet. Tvättstuga finns i källaren. Användningen av tvättstugan debiteras individuellt varje månad.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Badrummen har kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Övriga rum i lägenheten har golvbrädor i gran i gammaldags charmig stil. Bröstpanel finns i köket. Badrummen är förberedda för egen tvättmaskin. Lägenheterna saknar balkong och egen uteplats. Varje lägenhet har individuell mätning av vatten och el, där KBAB levererar elen.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 11
  • Tvåor: 13
  • Treor: 0
  • Fyror: 0
  • Femmor eller större: 0

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 5 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

267 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

Jungmansgatan 7.pdf
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext