Sök

Ventilgatan

Ventilgatan ligger intill bostadsområdet Hagalund och består av fem radhuslängor med totalt 34 lägenheter. Här har alla lägenheter egen entré och egen mysig balkong eller uteplats.

På den stora gården breder gröna gräsmattor ut sig tillsammans med buskar, träd och vackra planteringar. Parkbänkar och lekplats med gungor och sandlåda gör gården till en trivsam mötesplats för såväl stora som små.

I anslutning till bostadshusen ligger Servicehuset Pelaren där tillgång finns till tvättstuga. En kort promenad eller cykeltur tar dig till Våxnäs Centrum med livsmedelsbutiker, bank, vårdcentral, folktandvård, bibliotek med mera. Härifrån är även nära till Bergviks köpcentrum med buss eller cykel.

Parkeringsplats finns att hyra i anslutning till området.

Trygghetsboende

Ventilgatan ingår i vårt koncept trygghetsboende som vi driver i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen. Läs mer om trygghetsboende.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Vardagsrummen har ekparkett som standard och plastmatta i övriga rum. I badrum är mattor och tapet av svetsad plast. Lägenheterna är delvis förberedda för egen tvättmaskin och diskmaskin. Spiskåpa med belysning är monterad över spis. Balkong eller uteplats finns till alla lägenheter.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 0
  • Tvåor: 13
  • Treor: 21
  • Fyror: 4
  • Femmor eller större: 0

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 4 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

350 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

Ventilgatan.pdf
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext