Sök

Horsensgatan 1, Fadderortsgatan 45 (Lanternan och Lyktan)

Lanternan är ett punkthus i rött tegel som stod inflyttningsklart i början av 2015. Huset ligger vid Ruds centrum, är åtta våningar högt och består av 44 två- och trerumslägenheter.

Som boende i Lanternan har du lika nära till skogen som till affären. Oavsett om du gillar att promenera i naturen eller om du enkelt vill kunna ta bussen in till stan så är läget perfekt.

Huset ligger alldeles intill Ruds centrum. Där finns livsmedelsbutik, vårdcentral och andra små affärer. Det är också nära till förskola, grundskola och gymnasieskola. Området gränsar till Färjestad, där du bland annat hittar hockeyarenan Löfbergs Arena och Färjestads Travbana.

Parkeringsplatser med och utan motorvärmare samt carportar finns i anslutning till huset. Cykelhus och cykelställ finns också intill huset.

Huset är försett med hiss och automatisk dörröppnare vid entrén. Tvättstuga och rollatorrum finns i bottenvåningen. Individuell mätning av tvätt, el och vatten.

Rökfritt

Rökförbud råder både inne i huset, på balkongerna och utanför huset. Alla hyresgäster får skriva på en särskild avtalsbilaga där de förbinder sig till detta.

Lägenhetsstandard

Golv av eklaminat av hög kvalitet med ljuddämpande undelag i vardagsrum, sovrum, hall och kök. Köket förberett för diskmaskin.

Lägenheterna på Horsensgatan 1 har plastmatta på golv och väggar i badrum. Tidigare hyresgäst kan ha valt till kakel på väggarna.

Lägenheterna på Fadderortsgatan 45 har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Samtliga lägenheter har inglasade balkonger som standard.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 0
  • Tvåor: 42
  • Treor: 46
  • Fyror: 0
  • Femmor eller större: 0

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 1 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

307 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

Horsensgatan 1.pdf
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext