Sök

Östra raden

Östra Raden består av sex vita tegelhus som sträcker ut sig mot de härliga gräsmattorna i Orrholmsparken och vattnet i Tullholmsviken. Husen har tre våningar och alla lägenheter har balkong eller egen uteplats.

På gården vid entréerna finns lekplatser, parkbänkar, buskar och planteringar. Området saknar dessutom biltrafik i anslutning till fastigheterna vilket bidrar till att göra det extra barnvänligt. Det är också nära till fotbolls- och tennisplaner, badplats, parklek, skola och fritids.

Husen saknar hiss. Parkeringar finns i centralgaraget vid de närliggande höghusen. Förråd finns i källare. Välutrustad tvättstuga finns i höghusen.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Lägenheterna har parkett som standard i vardagsrum och plastmatta i övriga rum. Badrummen är renoverade med kaklade väggar och har plats för ev egen tvättmaskin. Spiskåpor med belysning är monterade över spisen i köket. Plats för diskmaskin finns i de större lägenheterna. Balkong eller uteplats finns till alla lägenheter. Fyra av husen har dessutom inglasade balkonger.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 0
  • Tvåor: 28
  • Treor: 6
  • Fyror: 44
  • Femmor eller större: 6

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 1 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

200 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

Östra raden.pdf
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext