Sök

Hantverkaregatan 3 och 7 (65+)

Husen är uppförda i 3–6 våningar med balkong eller uteplats till samtliga lägenheter. Hiss finns. Lekparker, bänkar, prunkande blomsterarrangemang och gräsmattor breder ut sig mellan husen och bildar trivsamma platser att umgås på.

Tvättstugor ligger fristående mellan husen och parkeringsplatser med eller utan motorvärmare samt garage finns i området.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

Alla lägenheter har parkettgolv i vardagsrum och plastmattor i övriga rum. I badrum är mattor och tapet av svetsad plast. De flesta lägenheter har badkar. Kyl och frys finns i samtliga lägenheter, likaså balkong eller uteplats. Spiskåpor med belysning är monterade.
 
1989–90 byggdes de översta våningarna och dessa skiljer sig från de övriga beträffande planlösningen. De påbyggda lägenheterna är förberedda för tvättmaskin i badrummet, med undantag av lägenheter om 1 rum och kök. Påbyggda våningar har också som extra brandsäkerhet försetts med boendesprinkler i tak.

Användningen av tvättstugan debiteras individuellt varje månad.

Trygghetsboende

Hantverkaregatan 3 och 7 ingår i vårt koncept trygghetsboende som vi driver i samarbete med vård- och omsorgsförvaltningen. Läs mer om trygghetsboende.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 0
  • Tvåor: 23
  • Treor: 7
  • Fyror: 0
  • Femmor eller större: 0

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 3 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

326 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

Hantverkareg 3 och 7.pdf
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext