Sök

Muraregatan

Dessa fyra punkthus är vackert belägna på Kvarnbergets högsta topp med en fantastisk utsikt över Karlstad från de högst belägna lägenheterna. Lummiga grönområden mellan husen med parkbänkar och planteringar gör området lugnt och harmoniskt – en plats att verkligen trivas och njuta på.

Bara en kort backe ner från Muraregatan ligger stadsdelen Viken med livsmedelsaffärer, bageri, småbutiker och Mariebergsvikens klara vatten.

Muraregatan 18 har porttelefon i entrén och Muraregatan 3 har kodlås. Hiss finns. Parkeringsplatser med eller utan motorvärmare och garage finns i området, även om det är ont om dem. Tvättstuga och cykelförråd finns i samtliga hus. Användningen av tvättstugan mäts individuellt och debiteras varje månad. Alla lägenheter har tillgång till förrådsutrymmen i källarplanet eller på vindsvåningen.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

De flesta lägenheter har parkett i vardagsrum, med undantag för de mindre lägenheterna. Plastmattor är standard i övriga rum. Badrummen är kaklade. De flesta av de större lägenheterna är förberedda för installation av egen disk- och tvättmaskin. I köken finns spiskåpa med belysning. Balkong finns till nästan alla lägenheter. Muraregatan 3 har dessutom inglasade balkonger. Muraregatan 18 har individuell mätning av vatten och el. Elen levereras av KBAB.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 28
  • Tvåor: 35
  • Treor: 42
  • Fyror: 18
  • Femmor eller större: 2

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 4 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

732 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

Muraregatan.pdf
 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext