Sök

Herrhagen

Herrhagen är ett bostadsområde med varierat boende i en av Karlstads äldsta stadsdelar. Området har genomgått omfattande renoveringar men ändå bevarat kvarterstadens charm. Här finns gott om små butiker av olika slag och tillgång till annan service som du kan behöva i din vardag.

Herrhagen är en stadsdel med liv dygnet runt som ligger öster om Karlstad centrum. Här finns tillgång till livsmedelsaffär, bageri, frisör, blomsteraffär och annan service som du kan behöva i din vardag. Nöjesanläggningen Nöjesfabriken samt en idrottshall, pizzerior och kvarterskrog gör området levande även efter butikernas stängning.

I området finns ett varierat boende med låghus, höghus och radhus i både äldre och nyare bebyggelse. Det finns gott om förskolor samt en grundskola. Den vackra Herrhagsparken med lekparker, blomsterarrangemang och gräsmattor är en riktig oas om sommaren. Liksom Pråmkanalen med sitt lugna vatten och småbåtshamn.

Karlstads centrums kompletta utbud finns på mindre än två km avstånd. Fina promenad- och cykelvägar tar dig till olika delar av Karlstad.

Läs mer om husgrupperna på Herrhagen genom länkarna nedan:

Husgrupp Radhus Hiss Handikapp-
vänligt
Individuell mätning
av el och vatten
Herrhagsgatan 60 X
(radhus och lägenheter)
X X X
Strandvägen   X    
Filaregatan   X X  
Geijersgatan        


Besök gärna Karlstads kommuns webbplats www.karlstad.se för aktuell information om kommunikationer, skolor och barnomsorg.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext