Sök

Gruvlyckan

Gruvlyckan ligger ca 3,5 km från centrum och är ett av Karlstads mest natursköna områden. Den naturliga växtligheten med löv- och barrträd och den bergiga terrängen ger området en egen karaktär och stimulerar till lekar för barn i alla åldrar. För barnen finns också välutrustade lekplatser mellan husen.

Livsmedelsbutik, hembageri, skola och förskola är några exempel på vad som finns i området. IKEA och Bergviks köpcentrum med olika affärer, restauranger, café med mera finns på mindre än tre km avstånd. Skutbergets fritidsanläggning med bland annat badstrand, motionsslingor, servering och mycket annat ligger ytterligare någon kilometer söderut. På Gruvlyckan hittar du även frisör och pizzeria.

Kommunikationerna till Karlstads centrum och Bergviks köpcentrum är mycket goda. Flera olika busslinjer och fina gång- och cykelvägar tar dig snabbt och smidigt till stadens olika delar.

Gruvlyckan ingår i vårt boendekoncept plusboende. Läs mer om plusboende

Läs mer om husgrupperna på Gruvlyckan genom länkarna nedan:

Husgrupp Hiss Handikapp-
vänligt
Individuell mätning
av el och vatten
Gruvgången     X
Gruvplan     X


Besök gärna Karlstads kommuns webbplats www.karlstad.se för aktuell information om kommunikationer, skolor och barnomsorg.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext