Sök

Döbelnsgatan och Bellevuegatan

Området är lugnt och lummigt med mycket grönytor, lummiga träd, lekparker och parkbänkar.

Till området räknas Bellevuegatan, Döbelnsgatan och Knappstadsvägen. På Bellevuegatan ligger sex gula tegelhus efter varandra med trivsamma gårdar emellan och skogen runt knuten. På Döbelnsgatan och Knappstadsvägen finns ytterligare två tegelhus som tillhör husgruppen.  Också här är det nära till naturen och lugna, mysiga grönområden mellan husen.

Alla hus har tre våningar och saknar hiss. Parkeringsplats med eller utan motorvärmare och garage finns i området. Lägenhetsförråd finns till samtliga lägenheter i källarvåningen. Tvättstugor finns på Bellevuegatan 7 och 13 samt Knappstadsvägen 12.
Uppmätta radonhalter är delvis förhöjda, dock under riktlinjerna. Åtgärder kommer att vidtas i samband med den pågående renoveringen.

Lägenhetsstandard

(variationer kan förekomma)

De flesta lägenheter har parkettgolv i vardagsrum och plastmatta i övriga rum. Köken och badrummen är rotrenoverade 2008. Köksluckorna är björklaminerade och har handtag i borstad metall. Ovanför spisen finns fläktkåpa med belysning. Badrummen är kaklade med vitt hamrat kakel. Balkong finns till nästan alla lägenheter, en del treor har även balkong till sovrummen.

Lägenheterna har individuell mätning av el och vatten. Användningen av tvättstugan debiteras också individuellt varje månad.

Fakta om husgruppen

Antal lägenheter

  • Ettor: 9
  • Tvåor: 36
  • Treor: 15
  • Fyror: 0
  • Femmor eller större: 0

Omflyttningar per år

Under de senaste tolv månaderna har det skett 2 omflyttningar i den här husgruppen.

Antal val av denna husgrupp

248 personer har för nävarande den här husgruppen i något av sina lägesval.

Exempel på lägenhetsritningar

 
Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext