Sök

Om området

Med sitt stora utbud och bra förbindelser till centrum är Kronoparken en populär och uppskattad stadsdel att bo i. Vi är med och utvecklar området vidare och bygger om ett tidigare kontorshotell till ett lägenhetshus. Sommaren 2019 står huset klart och nya hyresgäster kommer kunna flytta in i totalt 48 ljusa och fina lägenheter. Kanske är du en av dem?

Äldre par i park_webb.jpg

Gott om service 

Huset ligger alldeles intill Kronoparkens centrum där livsmedelsbutik, vårdcentral, folktandvård, apotek och andra små affärer finns. Det är också nära till förskola och skola samt att universitetet finns på gångavstånd. Busshållplats finns också i närheten med de bästa bussförbindelserna i staden som tar dig in till centrum på en kvart. Bra cykelvägar förbinder också området med övriga delar av staden.

Nära till vatten och natur 

Mitt i området ligger det uppskattade friluftsbadet Parkbadet Kronan med tempererade bassänger. Naturen och strövområden finns inpå knuten och två kilometer längre bort ligger sjön Alstern med en idyllisk badplats samt den kända Gustav Frödings minnesgård där man kan njuta av natursköna promenadstråk, café och utställningar av olika slag.

Uppskattat bostadsområde 

Vi är väldigt glada över att kunna ge fler Karlstadsbor möjligheten att bo på Kronoparken. Du som flyttar in huset kommer kunna njuta av allt det som området kan erbjuda samtidigt som du har en nyproducerad lägenhet med den standard och alla de bekvämligheter som det innebär.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext