Sök

Om området

Med närhet till ett stort serviceutbud och Karlstads centrum är Sundsta en populär och uppskattad stadsdel att bo i. Vi är med och utvecklar området vidare och bygger en ny fastighet med 31 lägenheter i varierande storlekar. Vintern 2020/2021 står huset klart och nya hyresgäster kommer kunna flytta in i de ljusa och fina lägenheterna. Kanske är du en av dem?

Gott om service

Huset ligger på Brogatan 3–5, precis innan Tingvallabron som ansluter Sundsta till centrala Karlstad. Här är det nära till all tänkbar service så som matbutiker, restauranger och shopping. Även vårdcentral och Karlstads stadsbibliotek finns nära till hands precis som badhuset, Värmlands museum och Lars Lerin-muséet.

Precis utanför huset finns busshållplats och även cykelvägar som förbinder området med övriga delar av staden.

Nära till vatten och natur 

Trots sitt centrala läge är det nära till både vatten och natur. Ett stenkast bort hittar du det vackra grönområdet Sandgrundsudden som är omringat av Klarälven. På området finns Sundstatjärn med sin vackra miljö och promenadstråk.

Ett uppskattad område 

Med sitt läge och utbud är Sundsta en populär och uppskattad stadsdel att leva och bo på. Vi är därför väldigt glada över att kunna ge fler Karlstadsbor möjligheten att bo just här. Du som flyttar in huset kommer kunna njuta av allt det som området har att erbjuda samtidigt som du har en helt nyproducerad lägenhet med den standard och alla de bekvämligheter som det innebär.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext