Sök

Mopedparkering

Moped klass I

För moped klass I gäller samma parkeringsregler som för alla andra registrerade fordon. Det innebär att du endast får parkera din moped på anvisade parkeringsplatser. Är det en betalparkering måste du erlägga avgift. Du får inte parkera i exempelvis allmänna cykelställ, cykelförråd eller på gräsmattor och gångvägar. Du riskerar då att få parkeringsböter.

Moped klass II

För moped klass II gäller samma parkeringsregler som för cyklar. Observera dock att mopeder, oavsett klassning, aldrig får parkeras i förråd som har dörr mot trapphuset.

Ställ dig i kö

För att söka parkeringsplats för din moped eller motorcykel behöver du först aktivera dig i vår kö för fordonsplatser, det gör du genom att logga in på Mina sidor. Har du inte ett konto till Mina sidor behöver du registrera dig som ny kund för att aktivera dig.

Lediga fordonsplatser visas under lediga objekt på vår hemsida. För att se alla platser som finns att söka behöver du vara inloggad på Mina sidor.

Den som har högst poäng och uppfyller våra krav för uthyrning tilldelas platsen. 

Fråga oss

Ta gärna kontakt med ditt bovärdsteam om du vill veta vilka möjligheter som finns för att parkera mopeder på just ditt bostadsområde.

Dela denna sida: Twitter Facebook E-post

Källtext