Fritidslokaler

När du är innehavare av ett lägenhetsavtal hos KBAB har du även möjlighet att hyra fritidslokal. Perfekt för allt från barnkalas till sammanträden. 

Bra att veta

  • Alla lokaler har tillgång till ett enkelt utrustat kök och toalett.
  • Rökning, alkoholförtäring och husdjur är inte tillåtet.
  • Övernattning får inte ske i dessa lokaler, utan endast i våra övernattningslägenheter.
  • Lokalerna kostar 300 kronor att hyra, vilket debiteras på hyran.
  • Lokalen kan bokas max tre månader i förväg.
  • Försäljning eller annan vinstdrivande verksamhet får inte ske i lokalen.
  • Lokalerna måste lämnas senast klockan 20.00.

 

Fritidslokal på Våxnäs: Hemvägen 5

Kan bokas av boende på alla KBAB:s områden. Plats för cirka 25 personer. Den kostar 300 kronor att använda och du får ha aktiviteter fram till klockan 20.

Lokalen består av ett rum med bord och stolar, ett kök, toalett och duschutrymme. Köket är bl.a. utrustat med spis, ugn, kyl/frys, microvågsugn och kaffekokare. Porslin, bestick och andra husgeråd finns i begränsad skala. Vi rekommenderar att ta med eget om man är lite fler personer.

Vill du hyra? skicka ett mejl till KBAB.Hemvagen@karlstad.se om du vill boka och ställa frågor om lokalen. 

Fritidslokal på Rud: Horsensgatan 82

Kan bokas av boende på Rud. Plats för cirka 40 personer. Den kostar 300 kronor att använda och du får ha aktiviteter fram till klockan 20.

Lokalen består av ett mindre och ett större rum, ett litet kök som är placerat mittemellan rummen samt en toalett. Utöver de möbler som syns på bilderna finns även stolar och uppfällbara bord att ställa fram. Köket är bland annat utrustat med spis, ugn, kyl/frys, microvågsugn, kaffekokare, porslin, glas, bestick och grytor.

Lokalen är stängd tillsvidare och därmed inte möjlig att hyra.

Fritidslokal i Viken: Vikengatan 20 B

Kan bokas av boende på Kvarnberget/Viken. Plats för cirka 20 personer. Den kostar 300 kronor att använda och du får ha aktiviteter fram till klockan 20.

Denna fritidslokal kan endast bokas av hyresgäster som bor på Kvarnberget eller i Viken. 

Lokalen består av två rum: ett med bord och stolar och ett med kök och ytterligare några sittplatser. Köket är bland annat utrustat med spis, ugn, microvågsugn, diskmaskin, kaffekokare, porslin, glas, bestick och andra husgeråd. Kyl/frys får tyvärr bara användas av KBAB:s caféverksamhet p.g.a. rådande livsmedelslagstiftning. Toalett finns i korridoren utanför.

Lokalen är stängd tillsvidare och därmed inte möjlig att hyra.

 

Källtext