Kronoparken – Campus (Trio-/Duettgatan)

På norra Kronoparken ligger Campus där vi erbjuder studentkorridorer. Universitetet, Kronoparkens centrum och olika träningsanläggningar finns inom gång- och cykelavstånd.

triogatan.jpg

Korridorboende

På Campus har vi studentrum i korridor där du delar kök och vardagsrum med andra. I korridorrummet får dock endast en person bo men här har du ändå alltid någon att prata med, alltid någon att hänga med, plugga med eller laga mat tillsammans med!

Rummen har egen toalett med dusch och hyrs ut omöblerade. Alla rum har eget kylskåp och möjlighet att ställa in microvågsugn. 

Gemensam frys finns i köket. Där får du också ett eget skåp där du kan förvara ditt medhavda köksgeråd. Något gemensamt köksgeråd finns inte.

Tiomånadershyra med gratis bredband

Juni och juli är hyresfria! Värme, vatten, el och 100/10 Mbit surf från Bredband2 ingår i hyran. Dessutom ingår ett grundutbud med kabel-tv-kanaler från Sappa.

Allt du behöver för att börja surfa är en nätverkskabel. Vill du surfa trådlöst skaffar du en egen trådlös router. Om du vill ha andra bredbandstjänster kan du välja fritt från Karlstads El- och Stadsnäts breda utbud av surf-, telefoni- och tv-tjänster. 

Gemensamt ansvar

Studenterna ansvarar själva för att städa det gemensamma köket och korridoren, samt den tvättstuga som finns i bottenvåningen i varje hus.

Tyvärr får du inte bo med husdjur här.

Olika typer av rum

Rummen finns i tre olika storlekar, genom att klicka på länkarna nedan kan du se bilder och planritningar för de olika rummen:
• 16 m²
• 23 m²
• 26 m²